ЗНО

Підготовка до ЗНО з репетитором біржі «Помощь студенту» допоможе вступити в бажаний ВНЗ з найкращими результатами:

  1. ЗНО з математики 
  2. ЗНО з історії 
  3. Українська мова 
  4. Репетитор з хімії 
  5. Англійська мова 
  6. Фізика

ЗОВНІШНЄ НЕЗАЛЕЖНЕ ОЦІНЮВАННЯ ЗНО


Підготовка до ЗНО з репетитором only-student це залог успіху, всі матеріали для уроку будуть розроблені спеціально для складання тесту, адже репетитори слідкують за міністерськими рекомендаціями по завданню. 

Курси підготовки, розраховані на групові заняття, тоді коли на біржі «Помощь студенту» це індивідуальні уроки онлайн. Буде пройдено тест, щоб дослідити рівень знань, а вже потім розроблятися завдання.

Навчатися з онлайн репетитором по ЗНО зручно, адже учень буде вдома із комфортного місця проведення, достатньо приєднатися до уроку з вчителем. Біржа «Помощь студенту» пропонує такі послуги:

Підготовка до ЗНО математика

Підготовка до ЗНО українська мова

Підготовка до ЗНО історія

Хімія ЗНО

Репетитор з фізики

Репетитор з географії

 

Вступники ВНЗ можуть самостійно підготуватися до ЗНО, проходячи безплатні онлайн тести. Вивчаючи відео уроки, лекції, чи читаючи матеріали по вибраному предмету. Ефективність матеріалу наших репетиторів перевірено роками, адже вони створюють власні методики, котрі заміняють традиційні уроки з історії чи української мови.  

Регулярне тестування та постійна підтримка репетитора допоможуть підготуватися до ЗНО з найкращим результатом. Онлайн уроки проводяться у зручний час, пройшовши курс навчання, ви зможете легко виправляти свої помилки в розв’язанні задач з математики, хімії, фізики.

Важливо! Наближайтесь до своєї мети вступу до ВНЗ з репетитором біржі only-student.
 

ПОСИЛАННЯ ДЛЯ ПІДГОТОВКИ ДО ЗНО