НМТ

Національний мультипредметний тест (НМТ) та підготовку до нього можна пройти на освітньому центрі «Помощь студенту». По кожному предмету складається із 20 завдань, та учні будуть проходити з таких предметів:

  1. Українська мова та література, відповідає програмі ЗНО (зовнішнє незалежне оцінювання);
  2. Математика 
  3. Істрія України.

КОМП’ЮТЕРНИЙ ОНЛАЙН ТЕСТ  


У 2023 році всі ставлять питання що ж буде НМТ чи ЗНО, але в цьому році традиційного зовнішнього тестування не буде, а тільки НМТ. Здається для випробування знань для вступу у вищі навчальні заклади. Щоб його пройти на відмінний результат, краще займатися з репетиторами only-student, котрий підготує індивідуальне завдання

НМТ пройти тест можна в пробному форматі, це покаже який рівень знань на сьогодні. Вчителі допоможуть розібратися в матеріалі для національного мультипредметного тесту (НМТ) з математики й історії, для отримання максимального балу. 

Підготовка до НМТ може проходити як в групах, де по 5 осіб готується з математики чи індивідуальні заняття з української мови та літератури. Кожен учень обирає для себе зручний варіант, щоб максимально скласти іспит

Однак важливий аспект в тому, що є деякі спеціальності де не потрібен НМТ, однак вчителі біржі «Помощь студенту» все ж таки рекомендують його проходити, щоб був більший вибір для спеціальностей та ВНЗ. НМТ, як ЗНО має реєстрацію, тому варто слідувати графікам, щоб не пропустити. Кріт того, передбачено три сесії НМТ, але кожен учасник зможе пройти тест лише один раз:

1. Основна;
2. Додаткова;
3. Спеціальна. 

 

РЕПЕТИТОР ПО НМТ

 
Репетитор по НМТ має враховувати програму, щоб учень готувався саме для проходження тесту. Великий плюс в тому, що репетитор з математики працює з учнем індивідуально, тобто підбирається завдання, задачі, тести тільки ті що необхідні для підвищення рівня знань. 
 
Онлайн уроки з української мови чи історії України підготовлені репетитором містять інформацію індивідуальну програму враховуючи рівень учня. При цьому проходять моніторингове тестування що дозволить найкраще підготуватися до здачі НМТ/ЗНО.
 

ДОДАТКОВІ МАТЕРІАЛИ